DVDizzy.com

Home | Reviews | Schedule | Cover Art | Search The Site
DVDizzy.com Top Stories:

It is currently Wed Sep 26, 2018 12:30 am

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Jul 05, 2018 2:10 pm 
Offline
Collector's Edition

Joined: Thu Jun 29, 2006 11:05 pm
Posts: 694
I was almost worried that it had been shut down.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jul 05, 2018 2:15 pm 
Offline
Walt Disney Treasure
User avatar

Joined: Sat Dec 18, 2010 10:46 am
Posts: 3810
Location: Maryland, USA
What the heck happened yesterday :o


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jul 05, 2018 3:19 pm 
Offline
Walt Disney Treasure

Joined: Mon Sep 21, 2009 4:28 pm
Posts: 2664
Me too.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jul 05, 2018 6:27 pm 
Offline
Collector's Edition

Joined: Thu Jun 29, 2006 11:05 pm
Posts: 694
Quote:
General Error

SQL ERROR [ mysqli ]

Access denied for user 'jultimat_lb23'@'localhost' (using password: YES) [1045]

An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.


I have honestly no idea what that means, but at least everything is back on track again.
(And a little off-topic; also Instagram is difficult these days as it refuse to download, the page is just white)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jul 06, 2018 4:15 pm 
Offline
Walt Disney Treasure
User avatar

Joined: Sun Mar 12, 2006 12:20 pm
Posts: 4044
Location: Malta, Europe
Guys, I don't think Luke would just take the site offline with no announcement ... :)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jul 06, 2018 7:11 pm 
Offline
Platinum Edition
User avatar

Joined: Sat Sep 23, 2006 5:06 am
Posts: 11401
I contacted Luke who told me "there was a migration process to a new server that was causing errors" but it has been fixed and everything should be running smoothly now.

_________________
ImageImageImageImageImage


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Jul 08, 2018 9:20 pm 
Offline
Limited Edition

Joined: Fri Aug 16, 2013 12:07 pm
Posts: 1844
Location: Spain
I thought it was only me who couldn't enter the forum. I've been away from home a few days; I only had Internet connection a couple of times and each time I got that message. I'm glad the problem was fixed. Thanks, Sotiris, for letting us know what happened.

Edit: I've just noticed the embedding video function doesn't work. At least not for me. Could it be a consequence of those errors?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  

Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Disney Duster and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group