DVDizzy.com

Home | Reviews | Schedule | Cover Art | Search The Site
DVDizzy.com Top Stories:

It is currently Sat Nov 18, 2017 7:08 pm

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 26 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: site refused action
PostPosted: Mon Aug 11, 2003 12:54 pm 
Offline
Limited Edition
User avatar

Joined: Mon May 12, 2003 1:48 pm
Posts: 1419
Location: Baltimore, MD
Earlier when I was looking at a post, I tried to get back to the GD forum to view some other posts and it said something like "site has refused action" I tried to get back to the forum index and the main site, but it just kept saying that...

Was or has this been a problem for anyone else? :?

_________________
Defy Gravity


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: site refused action
PostPosted: Mon Aug 11, 2003 1:23 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Apr 17, 2003 6:57 pm
Posts: 10037
Location: Dinosaur World
Prince Phillip wrote:
Earlier when I was looking at a post, I tried to get back to the GD forum to view some other posts and it said something like "site has refused action" I tried to get back to the forum index and the main site, but it just kept saying that...

Was or has this been a problem for anyone else? :?


The site's been down for a few minutes here and there, to my dismay - but I haven't gotten any message like that. Not sure what that means, but thanks for letting me know. If it persists, let me know.

_________________
"Fifteen years from now, when people are talking about 3-D, they will talk about the business before 'Monsters vs. Aliens' and the business after 'Monsters vs. Aliens.' It's the line in the sand." - Greg Foster, IMAX chairman and president


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Aug 11, 2003 1:31 pm 
Offline
Collector's Edition

Joined: Mon Jul 07, 2003 1:16 pm
Posts: 730
Yeah, the same thing is happing to me. I get Error and that the site is down. It works if I shut down all my mail and internet and try it again. I also keep getting "Oh Billy Boy" pages about 1 in 10 times I try to post/read in the forum.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Aug 11, 2003 1:37 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Apr 17, 2003 6:57 pm
Posts: 10037
Location: Dinosaur World
Captain Hook wrote:
I also keep getting "Oh Billy Boy" pages about 1 in 10 times I try to post/read in the forum.


When you click on links? How is that happening - all the links are working, they're automatically generated and everything. Are you doing anything with the address? Maybe you're still getting the Netfirms site?

_________________
"Fifteen years from now, when people are talking about 3-D, they will talk about the business before 'Monsters vs. Aliens' and the business after 'Monsters vs. Aliens.' It's the line in the sand." - Greg Foster, IMAX chairman and president


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Aug 11, 2003 1:42 pm 
Offline
Collector's Edition

Joined: Mon Jul 07, 2003 1:16 pm
Posts: 730
Well, I click on the link, the page loads up, and RIGHT before it's done it suddenly switches to the Billy Boy page. So then I press the back button and then they come back up. I don't think I'm in the Netfirms site, cause it's all on the 66. etc.

Grr, I'm really tired of all this not working!!! :x


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Aug 11, 2003 2:17 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Apr 17, 2003 6:57 pm
Posts: 10037
Location: Dinosaur World
Captain Hook wrote:
Well, I click on the link, the page loads up, and RIGHT before it's done it suddenly switches to the Billy Boy page. So then I press the back button and then they come back up. I don't think I'm in the Netfirms site, cause it's all on the 66. etc.

Grr, I'm really tired of all this not working!!! :x


Maybe you should try using the regular text address, then. I think the way the forum is coded, by default it will try taking you to UltimateDisney.com, so if you're using the IP address, it might cause problems. Because all the pages are there, the paths just might be screwed up when you're at the 66.xx site.

_________________
"Fifteen years from now, when people are talking about 3-D, they will talk about the business before 'Monsters vs. Aliens' and the business after 'Monsters vs. Aliens.' It's the line in the sand." - Greg Foster, IMAX chairman and president


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Aug 11, 2003 2:23 pm 
Offline
Collector's Edition

Joined: Mon Jul 07, 2003 1:16 pm
Posts: 730
Okay, will do. :)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Aug 11, 2003 4:40 pm 
Offline
Limited Edition
User avatar

Joined: Mon May 12, 2003 1:48 pm
Posts: 1419
Location: Baltimore, MD
I guess it has to do with the server going down, on and off, but it has happened to me a few more times since the last time...

_________________
Defy Gravity


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Aug 11, 2003 9:03 pm 
Offline
Collector's Edition

Joined: Mon Jul 07, 2003 1:16 pm
Posts: 730
It's happened to me also again. I guess my computer stinks.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 14, 2003 9:49 pm 
Offline
Limited Edition
User avatar

Joined: Mon May 12, 2003 1:48 pm
Posts: 1419
Location: Baltimore, MD
AAAAAAAhhhhhhhhh! Luke, this is becoming a real problem for me, it happens every time I come to the site, I use to never hav problems, I don't know why this is happening, has the site been going down a lot? :?

_________________
Defy Gravity


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 14, 2003 11:18 pm 
Offline
Collector's Edition
User avatar

Joined: Fri Apr 18, 2003 3:07 pm
Posts: 612
I couldn't get on the site or this board a few hours ago but the problem seems to be fixed now.

Edit: About 30 minutes ago the same thing happened again. :(


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Aug 15, 2003 4:52 pm 
Offline
Collector's Edition

Joined: Mon Jul 07, 2003 1:16 pm
Posts: 730
I was having problems again today. Getting errors and such, as usual. :cry:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Aug 15, 2003 6:49 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Apr 17, 2003 6:57 pm
Posts: 10037
Location: Dinosaur World
Apparently, a couple of people abusing e-mail was causing excessive loads for the server and that was causing us problems. Looking further into it, but temporary action from my webhost has seemed to fix things.

Today, there's downtime expected and it's been occuring from time-to-time, hopefully will get better soon.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Aug 15, 2003 6:57 pm 
Offline
Collector's Edition

Joined: Mon Jul 07, 2003 1:16 pm
Posts: 730
Luke, please don't think that I'm complaining about you or the site. I just am tired of my computer not working. Let's hope this will all work out sometime. :)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 21, 2003 11:01 pm 
Offline
Limited Edition
User avatar

Joined: Sun Apr 20, 2003 2:21 pm
Posts: 1369
Location: Near Washington, DC
FYI: I'm getting this message two or three times everyday. Hmm. I can't access the site for about 5 minutes.

Hopefully, the "excessive loads for the server" issue will be cleared up soon. :)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 21, 2003 11:14 pm 
Offline
Collector's Edition

Joined: Mon Jul 07, 2003 1:16 pm
Posts: 730
Starion wrote:
FYI: I'm getting this message two or three times everyday. Hmm. I can't access the site for about 5 minutes.


I still get Billy Boy and Error about 5 times combined each time I log on. Oh well.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 21, 2003 11:50 pm 
Offline
Walt Disney Treasure
User avatar

Joined: Fri Apr 18, 2003 6:35 pm
Posts: 3426
Location: ToonTown
i got "site can not be found" for about 30 minutes. :(


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Aug 22, 2003 1:43 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Apr 17, 2003 6:57 pm
Posts: 10037
Location: Dinosaur World
Anytime the site goes down, I send an e-mail, they send me an explanation...and then it goes down again later. Ugh. What a pain.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Aug 22, 2003 2:05 am 
Offline
Walt Disney Treasure
User avatar

Joined: Fri Apr 18, 2003 6:35 pm
Posts: 3426
Location: ToonTown
Luke wrote:
Anytime the site goes down, I send an e-mail, they send me an explanation...and then it goes down again later. Ugh. What a pain.


Is ok Luke @ least is not as bad as your other provider. i can handle 30 min it's better than been a day without a forum!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Aug 22, 2003 4:03 am 
Offline
Platinum Edition
User avatar

Joined: Fri Apr 18, 2003 6:44 pm
Posts: 6357
Location: Sydney, Australia ... where there is no Magic Kingdom :(
MickeyMouseboy wrote:
Luke wrote:
Anytime the site goes down, I send an e-mail, they send me an explanation...and then it goes down again later. Ugh. What a pain.


Is ok Luke @ least is not as bad as your other provider. i can handle 30 min it's better than been a day without a forum!


Yeah, that's when I start shaking and reaching for the heroin...
I've had a few dropouts lately, but I think my ISP more to blame for that than anything else....

_________________
Behind the Panels - Comic book news, reviews and podcast
The Reel Bits - All things film
Twitter - Follow me on Twitter


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  

Post new topic Reply to topic  [ 26 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group